Le Pigeonnier(de duiventoren) is één van de 3 gîtes op Domaine La Pinsonnerie.

Het betreft een luxe 4-persoons vakantiehuis met een mooi eigen terras dat uitkijkt over het domein. Vanuit de slaapkamers is er een prachtig uitzicht over het dal. Het vakantiehuis is ook in combinatie met de andere gîtes te huur.

Het huis heeft een gezellige woonkamer met een 3-persoons zitbank, een luxe fauteuil, een teakhouten eettafel met 4 stoelen en openslaande deuren naar het terras. In de woonkamer hangt een 46 inch (117 cm) LED TV met Skype camera en ontvangst van Nederlandse radio en TV zenders. De TV heeft app’s voor de kinderen. Er is een ruime keuken met vaatwasser, oven, magnetron, wasmachine en een grote koel-vriescombinatie.

Vanuit de woonkamer is er een trap naar de 1e etage. Overloop met toegang tot een 2-persoons slaapkamer (2 bedden van 200×90) met ensuite badkamer en separate toilet. De kamer heeft een grote kastenwand met genoeg opbergmogelijkheden, tevens beschikt de kamer over een airco. De badkamer heeft een inloop-douche en een wastafelmeubel. Vanuit de overloop toegang tot de 2e etage.

Overloop met toegang tot een 2-persoons slaapkamer (2 bedden van 200×90) met ensuite badkamer en separate toilet. De kamer heeft een grote kastenwand met genoeg opbergmogelijkheden, tevens beschikt de kamer over een airco. De badkamer heeft een inloop-douche en een wastafelmeubel.